Kære brødre! Der bliver snart udsendt referat fra generalforsamlingen. Allerede nu kan vi fortælle, at alle de proponerede blev optaget. Derudover bliver der en mindre stigning af kontingentet, bl.a. fordi vi prioriterer, at vi til fugleskydningsdagen får god mad og præmier, som alt sammen er steget en del i pris i de senere år. Alle bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt. Vi takker for tilliden. Efter generalforsamlingen var der god mad og humøret var højt. God jul samt et godt nytår til alle brødrene!! Vi ses til fugleskydning den 11. juni 2024.

Vi havde på forhånd bestilt godt vejr, og det holdt stik. Brødrene mødtes med godt humør lidt i 8 på Axeltorv og efter et kort ophold med optankning af forsyninger, så gik marchen mod Taastrup Idrætshaller. Et rekordstort antal kommende brødre på venteliste blev optaget, og de blev senere på dagen hyldet, og fik tildelt emblemet som fuglebrødre.

Vi fik talt, skudt mod fuglen og ikke mindst hygget os i de traditionelle og festlige rammer. Frokosten med taler og sang er altid et højdepunkt, og denne gang kunne vi hylde Henning Reinhardt, Claudio Pannicelli og Erik Dahl med deres 40 års jubilæer.

Henrik Bech Nielsen blev kåret som ny fuglekonge. Henrik blev optaget i selskabet i 2003 og har i en lang årrække været en del af bestyrelsen. Han kan nu og frem til næste års fugleskydning, som altid er den 2. tirsdag i juni, og kan med stolthed bære titlen af Majestæt Fuglekonge 2023.

Vi har hermed den store fornøjelse at præsentere vores nye hjemmeside. Sider er stadig under opbygning og vil blive løbende tilføjet. Vi håber, at både brødre af selskabet samt nysgerrige udefra kan se, hvad vores kære selskab foretager sig af aktiviteter.

Vi vil bede vores brødre at se på medlemslisten. Vi har efter bedste evne fået opdateret det hele, men skulle der være sneget sig en fejl ind, så må I meget gerne kontakte os via mailen her på hjemmesiden. Vi har i bestyrelsen vedtaget, at vi gerne igen vil have titler på alle brødrene. Arbejdet vil snart blive påbegyndt.

Rigtig god fornøjelse med siderne!